Välkommen till Mentors Blogg

Här kommer ni att få läsa och möta många spännande och inspirerande inlägg om olika relationsteorier, hela livet är uppbyggt på möten och relationer. Jag kommer även att skriva om olika diagnoser och att ta upp olika anknytningsteorier med betoning på hur vi bäst vårdar relationen till oss själva och till andra människor i vår omgivning.

Mycket av det jag skriver om kommer sammanfattningsvis att handla om coachning och personlig utveckling som leder till förändring i både det inre och yttre livet. Sen tillkommer en massa nya tips om kreativt tänkande och hur rogivande det är att skapa med händerna.  

Jag vill och älskar att dela med mig av alla mina kunskaper inom olika ämnen. Sist men inte minst skall vi även sitta ner och diskutera om vad i fridensliljor en "hälsosam livstill" innebär just för dig och hur olika det kan se ut i våra liv.

 

Varmt Välkomna till Mentors bloggen !

20 apr 2016

Comments powered by Disqus

 

Här köper man inte grisen i säcken!! Jag arbetar professionellt på Jadestarot sedan hösten 2003 och tar mitt yrke på stort allvar. Och är jag alltid tillgänglig för mina kunder då jag erbjuder dig som kund att först ringa till kundtjänsten innan du köper mina mediala tjänster.

 

Du som kund har alltid möjlighet att först få (en kortare vägledning vsg. en kortare nformations stund om hur jag arbetar) stämma av och berätta om dina förväntningar och dina frågeställningar innan du bokar tid. Jag debiterar naturligtvis ingenting för detta kundtjänst samtal. Utan vill bara att allt skall ske i samförstånd innan du köper mina mediala tjänster.

 

Swish priser

15minuter 250kr* 20minuter 400kr* 30minuter 500kr* 40minuter 750kr* 60minuter 1050kr*

 

Betallinjen

15minuter 300kr*  20minuter 550kr*  30minuter 600kr*  40minuter 800kr*  60minuter 1200kr*

 

 

❤️Boka personlig 2018 årstjärna

❤️ Ditt Födelsekort  100kr

❤️ Ditt Veckokort     100kr

❤️ Ditt Månadskort  100kr